Om företaget

M. Sjöbergs El startades år 2000 av Mathias Sjöberg och 2003 ombildades företaget till aktiebolag. Från år 2016 ägs M. Sjöbergs EL AB av koncernen Energy Holding i Stockholm AB som även äger andra elteknikbolag i Stockholm.

Företaget har idag ett tiotal anställda montörer med fullutrustade servicebilar samt en arbetsbåt för uppdrag i skärgården. Egen minigrävmaskin och terränggående lift för höghöjdsarbeten erbjuder snabb och bred service i anslutning till elarbeten. Utrustning för kabelsökning och fibersvetsning kompletterar företagets erbjudande till ett komplett elteknikföretag och kunderna återfinns inom näringslivet, stat och kommun där arbeten företrädesvis utförs under ramavtal.

Samtliga montörer har adekvat elutbildning, ECY-certifikat och andra erforderliga utbildningar och arbetsledningen har gemensamt mer än 35 års erfarenhet.

Kontoret och verkstad/förråd är placerat i Ösmo, 10 km norr om Nynäshamn.

Elteknik

Våra kompetenta serviceelektriker felsöker och åtgärdar små och stora fel i fastigheter i Södra Storstockholm och i Stockholms Skärgård.

Läs mer

El i Skärgården

Med vår 27 fots arbetsbåt Arronet åtar vi oss uppdrag på öar och fastland i Stockholms Skärgård.

Läs mer

Laddning och solceller

Vi projekterar, installerar, tar i drift och sköter om anläggningar för laddning av fordon och elproduktion med solceller.

Läs mer