Laddning och solceller

Behovet av att bygga ut infrastrukturen för laddning av el- och hybridbilar ökar markant och på M. Sjöbergs El AB har vi kunskapen och organisationen för att projektera, bygga och effektivisera smarta laddlösningar. Vi hjälper våra kunder att skapa trygga och ekonomiska applikationer och kan även hjälpa till att finna olika finansieringslösningar. Självklart lämnar vi också funktionsansvar och tecknar serviceavtal!

 Solcellsprojekt

Genom de tekniska landvinningar som löpande sker inom området solel, skapas ständigt nya möjligheter att spara el och därmed bidra till minskade CO2-utsläpp. Sverige har goda förutsättningar att skapa solel på fastigheters tak och fasader. På M. Sjöbergs EL AB kan vi hjälpa till med att ta fram en bra och hållbar lösning. Självklart lämnar vi också funktionsansvar och tecknar serviceavtal!

 

Laddstolpe

Elteknik

Våra kompetenta serviceelektriker felsöker och åtgärdar små och stora fel i fastigheter i Södra Storstockholm, på Gotland och i Stockholms Skärgård.

Läs mer

El i Skärgården

Med arbetsbåt åtar vi oss uppdrag på öar och fastland i Stockholms Skärgård.

Läs mer

Laddning och solceller

Vi projekterar, installerar, tar i drift och sköter om anläggningar för laddning av fordon och elproduktion med solceller.

Läs mer